Alle hangers kosten 2,- euro per stuk. De verzendkosten zijn per bestelling 1,50 euro.  Eventuele opbrengsten van de hangers gaan naar goede doelen toe. 
Geef je bestellingen door per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stort je betaling op
- ING-Bank rekeningnummer 6790714 t.n.v. A.R. Bruinsma te Deventer. Voor buitenlandse interesse : IBAN : NL80INGB0006790714     BIC : INGBNL2A   
De hangers geven energie af en als je deze een kwartier onder een glas water legt dan wordt ook het water van energie voorzien en kan je dit drinken. Deze vorm van healen werkt bijzonder krachtig omdat je de energie direct in het innerlijke van je energielichaam brengt. Op deze manier kan je dus zowel van binnen als van buiten uit jezelf helpen met deze bijzondere energiemethode.

Alribru - 1  - liefde

Dit is een energie cadeautje aan je vriend(in). Het heeft de energie van de engelen in zich, beter gezegd die van Cupido. Het geeft liefde aan degene die het draagt en zorgt ervoor dat degene ook verliefd wordt. Een heel mooie zachte energie.


Alribru - 2  - serefijnen

Deze hanger draagt een krachtige energie en is niet voor de beginner geschikt. Het draagt namelijk de energie van de Serefijnen, de hoogste engelen die dicht bij de troon van God zitten. Vooral Rose Aura is de engel die deze energie uitstraalt. Het werkt op sterk op je bewustzijn en geeft je het gevoel alsof de Serefijnen in je zit. Het opent je kruinchakra. Een echt spiritueel wondertje voor lichtwerkers.


Alribru - 3  - helderziendheid/mediumschap/meditatie

Dit is ook een hanger met krachtige energie. Deze hanger is bedoeld voor mediums/helderzienden. Het maakt je hoofd en waarnemingen helder. Het zuivert en opent je kruinchakra en derde oog en verbind je met de bron, de kosmos. Ook geschikt voor meditatie.


Alribru - 4  - verslaving

Dit is een healende en ondersteunende hanger waarbij de energie je helpt om van je verslaving af te komen. Op een of ander manier wordt je behoefte onderdrukt omdat eigenlijk een veel hogere behoefte vervuld wordt waardoor aardse behoeftes in het niet vallen. Bijzonder is als je de hanger afdoet, je wel weer de behoefte krijgt om te gaan snoepen, roken, etc. Het is ideaal om je te helpen als ondersteuning om van een verslaving af te komen.


Alribru - 5  - nieuwetijdskind

Deze hanger bevat de energieeen die nieuwetijdskinderen zo nodig hebben. Het energie is krachtig en zuiver. Het geeft een beschermd gevoel, het aardt, maakt het hoofd rustig. Kinderen die deze hanger dragen, zijn minder bang, veel rustiger en slapen beter.


Alribru - 6  - tweelingzielen

Deze hanger versterkt de binding die tweelingzielen met elkaar hebben. Het mooiste is als beiden deze hanger dragen. Het voelt speciaal en sterk. Al in gebruik en getest bij tweelingzielsverwanten, men voelt dat het de band versterkt.


Alribru - 7  - allergie

De energie in deze hanger healt onze allergieeen. Het vermindert de klachten en als je altijd draagt zal de allergie weinig last meer bezorgen. Een van de mediums heeft hooikoorts en merkte de positieve invloed op de luchtwegen.


Alribru - 8  - kanker

Deze vreselijke ziekte treft veel mensen. Deze hanger ondersteunt het herstel. Wat het precies doet en hoe het werkt is nog niet in de praktijk getest. Het is inder geval aan mij doorgegeven. Bij het testen op mijn mediums voelen ze de energie bijzonder krachtig. Het werkt letterlijk op celniveau, het is sterk healend en het lichaam voelt letterlijk lichter. Het gaat vrijwel direct aan het werk door je lichaam. Een van de mediums proefde een metaal smaak in haar mond en dat is haar ervaring als ze te maken krijgt met klanten die kanker hebben. Hoewel ze nog niet wist waarvoor deze energie bedoeld was, was dat wel een leuke bevestiging dat ze de energie goed aanvoelde. In deze hanger zit ook energie om de emoties te healen en geeft ons ook de kracht om dingen in het leven los te laten waarmee we moeite hebben. Het healt niet alleen de lichaam maar ook de geest.


Alribru - 9  - blokkades

Deze energie werkt healend op onze blokkades. Het voelt sterk en doet zijn werk op de manier zoals jij het aankan. Blokkades verstoren de energie in ons lichaam en deze kan uit balans raken. Als ons lichaam uit balans raakt dan kunnen we allerlei lichamelijke klachten krijgen. Door de blokkades op te lossen zodat de energie weer kan stromen, genezen we ook ons lichaam en geest.


Alribru - 10  - whiplash

Een lastige en pijnlijke kwetsuur van de zenuwen en spieren rondom de nek. Het werkt sterk op de zenuwen en brengt je letterlijk terug in je lichaam. Het activeert je zenuwen en het lichaam begint weer goed te voelen. Op een of ander manier worden ook je stijve nekspieren weer losgemaakt en kan je je nek weer beter bewegen. Leanne heeft een whiplash gehad en was verbaasd dat ze haar nek meer kon bewegen. Een ander contact geloofde het niet maar was perplexed omdat hij voelde dat zijn nek werd behandeld. Het is een bijzonder en krachtige energie die in deze hanger zit.


Alribru - 11  - electrosmog

Ik had niet gedacht dat dit bestond, maar deze hanger heeft de energie in zich om je te beschermen voor electrosmog. Leanne is zelf heel gevoelig en heeft ook last van electrosmog en die voelde het duidelijk minder nadat ze de energie bij zich droeg. Omdat ze telefoon zendmast vlakbij haar huis had, heb ik ook de energie van haar huis aangevuld met deze anti-electrosmog energie en toen was het helemaal over. Een heel bijzondere energie dus. Ik heb er de anti-spininversie energie erbij gevoegd.


Alribru - 12  - kiss syndroom

Onder deze aandoening vallen kinderen die problemen ondervinden doordat ze bij hun geboorte een bepaald nekwervel probleem hebben. Hierdoor kunnen ze scheef zijn en kunnen hierdoor allerlei lichamelijke klachten krijgen. De energie in de hanger werkt op de de rug, nek en schouderspieren. Leanne kreeg bij het testen het gevoel dat ze rechtop moest zitten. Het leek wel of alle spiertjes werden aangesterkt.


Alribru - 13  - bescherming

In deze hanger zit krachtige energieeen om je te beschermen tegen negatieve invloeden, negatieve energie en auralifters. De energie is krachtig zuiverend en voert alles wat niet in je aura hoort af naar de aarde. Deze energie verwijdert de entiteiten die aan je vast willen kleven, verwijdert negatieve-aarde energie en negatieve karma energie met name karma dat verband houdt met familie en gezinsdynamiek. Het geeft bescherming tegen negatieve energie, afgunst/jaloezie en straling. Het geeft je de kracht en vertrouwen om jezelf te zijn. Het is ook een goede hanger om jezelf te spiritueel ontwikkelen vooral als er nog veel obstakels op je pad komen.


Alribru - 14  - migraine oplosser

Migraine is een pittige koppijn en in ergste gevallen kan je ook behoorlijk daar ziek van zijn. Deze energie verlicht de klachten en zorgt er ook voor dat de migraine langzaam maar zeker verdwijnt. Je begint je weer helder en krachtig te voelen en zorgt er voor dat sterk bij jezelf blijft.


Alribru - 15  - suikerziekte

De energie in deze hanger ondersteunt het lichaam bij suikerziekte. Het is aan mij doorgegeven en hoe het precies werkt is een verrassing. De mediums voelden dat deze energie aan het werk gaat in het lichaam en dat veranderingen voelbaar zijn. In de praktijk al gebruikt bij suikerziektepatienten in combinatie met de energiepan onder bed. Men ervaart een verlaging van de suikerwaardes en bloeddruk. 


Alribru - 16  - stofwisseling problemen

De energie in deze hanger ondersteunt het lichaam bij stofwisseling problemen. Het is aan mij doorgegeven en hoe het precies werkt is een verrassing. De mediums voelden dat deze energie aan het werk gaat in het lichaam en dat veranderingen voelbaar zijn. Het voelt krachtig aan.


Alribru - 17  - karma

Het is de tijd om ons karma te zuiveren en oude problemen uit vorige levens los te laten. De energie voelt vrolijk, je wordt bewuster en je krijgt het gevoel dat je inderdaad je eigen keuzes mag maken. De energie zuivert ons karma en helpt ons met het losmaken van de blokkades.


Alribru - 18  - ADHD

Deze hanger bevat een sterke energie die heel zuiver aanvoelt. Het maakt het hoofd leeg en rustig. De energie is speciaal doorgegeven voor degenen die hyper en rusteloos zijn.


Alribru - 19  - balans/stress

De energie in deze hanger brengt ons letterlijk terug in balans. Je voelt blijheid, je wordt wat nuchter, voelt heel basic, goed aardend en het ontlaat ons van stress. Een bijzondere energie.


Alribru - 20  - fobie

De energie is voor mensen die erg last hebben van een fobie waardoor hun dagelijks leven nogal van slag raakt. Het voelt lieflijk, blij, beschermend en een van de mediums beschreef dat ze zich als een klein meisje in de wei voelt.


Alribru - 21  - chakra healing

Chakra's zijn belangrijke onderdelen in ons energielichaam. Het zijn een soort draaiende poorten waardoor energie naar binnen en buiten stroomt en hierdoor staan we in verbinding met de kosmos en de buitenwereld om ons heen. Het is belangrijk dat deze chakra's goed werken want een niet goed werkende chakra zorgt
voor verstoringen in ons energielichaam en dat uit zich weer in lichamelijk en psychische klachten. Dat is de spirituele benadering want wetenschappelijk is dat niet altijd te bewijzen.
De energie in deze hanger brengt de chakra's in balans en zorgt ervoor dat ze weer goed draaien en hun werk goed doen. De energie voelt prettig en fijn.


Alribru - 22  - midlife crisis

In de leeftijdfase van 35 tot 50 jaar komen mensen plotseling tot besef dat hun leven niet datgene bied wat zij eigenlijk willen. Vaak weten ze niet eens wat ze nu precies willen en kunnen hierdoor van slag raken, doelloos zijn en hun heil zoeken in dingen die ze normaal niet zouden doen. Het is een vorm van identiteitscrisis
waarbij men achterkomt dat men specifieke dingen in het leven mist. De energie in deze hanger ondersteunt degenen die in een midlife crisis zijn belandt. Het geeft hun het gevoel dat het goed is zoals het is, ik hoef niet meer, geen veranderingen nodig, en men voelt zich gelukkig.


Alribru - 23  - menopauze

Vrouwen raken op een bepaald moment in de overgang. Dit gaat gepaard met veranderingen in het hormoonstelsel en dit uit zich in diverse lichaamsveranderingen. Voor de ene is het een last, de ander heeft er minder last van. De energie in deze hanger verzacht de lichamelijke klachten en zorgt voor rust.  Het is rustgevend en kalmerend.


Alribru - 24  - hyperventilatie

Mensen die last hebben van hyperventilatie krijgen het gevoel dat ze stikken en in ademnood raken doordat ze ongecontroleerd en gespannen beginnen te ademhalen. Het afwisselen van zuurstof en koolstofdioxide loopt intensiever en dit heeft als gevolg dat er diverse lichamelijke klachten ontstaan doordat onze bloed minder zuur wordt. Er is een tekort van koolstofdioxide. Niet voor niets moet men in een zakje ademhalen om deze weer op peil te krijgen. De achtergrond van hyperventilatie kan stress, fobie, traumatisch ervaring, paniekaanval, overbelasting, oververmoeidheid zijn.
De energie in deze hanger zorgt voor rust, vredigheid in jezelf, brengt je in balans en vermindert de spierspanning.


Alribru - 25  - ormus

Deze hanger draagt de energie die ook aanwezig is in de Ormus elixers. De energie werkt vrijwel direct op je energieveld en verheldert je bewustzijn. De energie voelt als een fris windje die door je aura waait. De volgende beschrijving wordt aan Ormus meegegeven :  Ormus maakt ons spiritueler en corrigeert ons DNA-bindingen waardoor we een betere verbinding krijgen met onze innerlijke bron. Het is levensenergie en werkt direct op onze
energiesysteem. Het wordt direct  door ons energie-lichaam opgenomen omdat het oer-energie is en onmiddelijk herkend wordt. De energie voelt koel maar heel prettig aan en het wervelt door je energieveld heen. Het verhoogt direct je eigenwaarde en je bewustzijn. Het lijkt alsof  je plotseling veel helderer bent en alle lasten verdwijnen letterlijk. Het vermindert stress en het verbetert je kijk op het leven. Je voelt je positief en opent je zelf acceptatie en hierdoor de weg voor liefde. De energie aardt je onmiddelijk. Het werkt heel sterk op je immuunsysteem,
tegen verslavingen en psychische aandoeningen. Je voelt je opgelucht, vreedzaam en medelevend. Het corrigeert energieblokkades en onevenwichtigheid in je hele lichaam. De energie ondersteunt de hartchakra met de energie van onvoorwaardelijke liefde om lief te hebben. Het veroorzaakt een verandering in je lichaam. De cellulaire structuur krijgt een transmutatie wat tot resulteert dat de cellen meer licht gaan bevatten. De energie werkt op alle multidimensionale niveau's en zorgt dat je weer in balans komt. Je krijgt als persoon meer energie en het werkt verkwikkend en maakt je jong.
De energie kan de zintuigen scherper maken en ook onze spirituele zintuigen activeren en wakker maken die voor ons voorbestemd zijn om te gebruiken. Het heeft grote invloed op energielichamen en energiehuishouding, de aura en chakra's. Het brengt alles in balans en in harmonie. Het zorgt voor rust in je hoofd, je kan je beter concentreren en activeert ons geheugen. Het brengt dus rust bij kinderen met ADHD en concentratieproblemen. Het stimuleert de activiteit van onze alfa-golven. Er word dezelfde resultaat bereikt als mensen die jarenlang mediteren. De energie werd al in oude beschavingen en alchemisten gebruikt met als doel ons bewustzijn te vergroten.


Alribru - 26  - caelestis donum

Deze energie neutraliseert, zuivert ons van negatieve gevoelens, geeft rust, stimuleert spirituele groei. Het is een bijzondere energie die door ons heen trilt. Het is gebaseert op een ander energetisch produkt wat ik mijn handen kreeg en het is opnieuw door mij uit de kosmos verkregen.


Alribru - 27  - parvafil

Parvafil versterkt onze aura en brengt onze energie sterkte op peil. Spiritueel gezien past het onze energie aan voor de aquarius tijdperk. Het is ideaal voor (nieuwetijds) kinderen. Onze energielichaam wordt in optimale balans gebracht en versterkt. Het neutraliseert schadelijke energieeen en trillingen waar aan we ons blootstellen.


Alribru - 28  - magnafil

Magnafil versterkt vooral onze spirituele binding. Het beschermd ons en brengt ons energielichaam op volle sterkte en balans. Het brengt harmonie en zorgt er voor dat ons energie omgezet wordt voor de nieuwe tijd. Het neutraliseert negatieve energie waarmee te maken hebben. Het is een vervolg op parvafil.


Alribru - 29  - aartsengelen

Deze hanger is afgestemd op de energieeen van de aartsengelen. De engelen maken ons vrolijk, blij en sterk. Het geeft ons een beschermend en veilig gevoel, maakt ons bewust en helder. Zelf ben ik nog aan het uittesten wat nu de verschillen zijn tussen de aartsengelen want de verschillen zijn niet echt groot. Het is in ieder geval een mooie energie om te ervaren.


Alribru - 30  - prana

Deze hanger straalt levensenergie uit. Het is gebaseerd op datgene wat bekend staat als tachyon. Het staat bekend als nulpunt energie die alles in staat van harmonie wil brengen. Op healend niveau lost het onze blokkades op en brengt het ons in harmonie. Het is krachtig en kan daarom ook best confronterend zijn. Hoewel de menselijke wil eigenlijk altijd voorop wordt gesteld bij healingen, is deze energie toch best eigenzinniger en daarom niet altijd geschikt voor iedereen. Het is eigenlijk ook geen energie, maar eerder een voorloper van energie dat nog alles kan worden.


Alribru - 31  - persoonlijk

Deze hanger bevat de energie die voor jou bestemd is. Aan de hand van jouw bestelling laat ik de kosmos bepalen wat voor jou bestemd is en krijg jij de energie die voor jou nu bedoeld is. De energie verschilt dus per hanger.


Alribru - 32  - geluk

De energie in deze hanger geeft een algemeen geluks gevoel. Je voelt je gelukkig, blij, je hebt niet iets nodig van een ander, je wilt niet iets van ander.


Alribru - 33  - trauma

Trauma verwerking en het oplossen van trauma behoort tot de intense healingen die men kan ondergaan. Deze energie helpt ons om onze trauma's die we hebben opgelopen in ons leven weer langzaam los te laten en op te lossen zodat het geen last meer voor ons wordt. Het maakt ons hoofd leeg van gedachtes en maakt ons weer levendig.


Alribru - 34  - zuiverend

De energie in deze hanger werkt zuiverend op ons. Je voelt je helderer, stabiel, optimistisch en het gevoel dat je gezuiverd wordt.


Alribru - 35  - emoties

Dit is een van de krachtigste energieeen die in een hanger zit. Het healt onze emoties en lost deze op. In de praktijk al een aantal keren toegepast en men voelt de veranderingen door het lichaam heen gaan. Elke mens heeft wel emoties of onderdrukt emoties wat later als een last wordt meegedragen. Emoties die niet goed verwerkt worden kunnen ons blokkeren of klachten veroorzaken. Deze energie is een krachtige healer waar veel mensen baat bij hebben.


Alribru - 36  - verbinding-1

Deze energie verbindt ons met het universum. Het is bijzonder krachtig en brengt ons weer in balans en evenwicht. Het geeft ons de mogelijkheid om ons te verbinden met nieuwere en hogere trillingen vanuit de kosmos. Gezien de sterkte van bepaalde hangers is het verstandig om niet teveel te dragen of te snel te veranderen van hangers omdat ze veranderingen aanbrengen in ons energieveld en dat kost even tijd om eraan te wennen.


Alribru - 37  - verbinding-2

Deze energie verbindt ons met het universum. Het is bijzonder krachtig en brengt ons weer in balans en evenwicht. Het geeft ons de mogelijkheid om ons te verbinden met nieuwere en hogere trillingen vanuit de kosmos. Gezien de sterkte van bepaalde hangers is het verstandig om niet teveel te dragen of te snel te veranderen van hangers omdat ze veranderingen aanbrengen in ons energieveld en dat kost even tijd om eraan te wennen. Deze energie is een stapje hoger als verbinding-1.


Alribru - 38  - anti-depressiva

Deze energie beurt mensen weer op, geeft ze weer levenslust, verhelderd de geest. De depressie wordt aangepakt en men dit ook weer loslaten.


Alribru - 39  - cosmicam donum

Een mooie energie uit de kosmos verkregen. Maakt je rustig, ontspannend, ontstressend, brengt de eeuwigheid bij jezelf en je blijft jezelf. Het herstelt DNA en brengt ons terug in ons oorspronkelijke staat.


Alribru - 40  - ontstekingen

Deze krachtige healingsenergie werkt heel sterk op ontstekingen en beginnende ontstekingen waarvan we niet bewust van zijn. Werkt bijzonder goed en voelt ook goed. Een prachtige energie verkregen uit de kosmos.


Alribru - 41  - terug naar de ziel

Deze energie brengt ons terug naar ons oorspronkelijke staat, los van alle blokkades, lasten van ons leven. Het is krachtig, zuivert sterk en maakt vastberaden. Het brengt je terug bij jezelf.


Alribru - 42  - flower of life

Deze mooie energie draagt het blauwdruk van leven in zich. Het is gebaseerd op het symbool welke bij verschillende oude beschavingen wordt gevonden. De energie is liefdevol, zachtaardig, geeft rust en maakt ons ontspannen in een prettige rust, is krachtig en sterk, maar vredig. Haalt het meisje in ons naar boven.


Alribru - 43  - flower of life - mannelijk

Hetzelfde als flower of life, maar deze voelt robuuster, stoer, geeft zelfvertrouwen en niegt meer naar het positieve toe. Echt dus een mannelijke variant.


Alribru - 44  - archion

Een tachyon variant. Tachyon is volgens de quantum-fysica een nulpunt-energie. Er zijn er wel meerdere varianten van die onderling wat verschillen. Tachyon heeft een sterk harmoniserend vermogen. Alles wat uit balans is en in de buurt komt van deze energie wordt geharmoniseerd. Het is voor sommige mensen te krachtig omdat het ook blokkades oplost en dat kan best heftig zijn.


Alribru - 45  - tachyon

Een tachyon variant. Tachyon is volgens de quantum-fysica een nulpunt-energie. Er zijn er wel meerdere varianten van die onderling wat verschillen. Tachyon heeft een sterk harmoniserend vermogen. Alles wat uit balans is en in de buurt komt van deze energie wordt geharmoniseerd. Het is voor sommige mensen te krachtig omdat het ook blokkades oplost en dat kan best heftig zijn.


Alribru - 46  - walrus

Dit is een krachtige oer-energie, sterk aardend, maakt ons doelbewust en vastberaden, geeft ons strategische energie. Is goed bij een burn-out en is sterk beschermend.


Alribru - 47  - alterius planum - 1

Een bijzondere krachtige healende en beschermende energie, vanuit de kosmos verkregen, werkend op een nieuwe frequentie. Je voelt het op je energielichaam in werken.


Alribru - 48  - alterius planum - 2

Een bijzondere krachtige healende en beschermende energie, vanuit de kosmos verkregen, werkend op een nieuwe frequentie. Je voelt het op je energielichaam in werken.


Alribru - 49  - reuma-artrose

Dit een krachtige healende energie speciaal bedoeld tegen reuma en artrose. Je voelt de energie meteen op je botten inwerken. Heel bijzonder om te voelen.


Alribru - 50  - pyramide

Deze hanger draagt een versterkende energie die in combinatie met een andere hanger werkt. Het versterkt andere energieeen als het in de buurt komt.


Alribru - 51  - harnas

Een nieuw en bijzondere energie. Het beschermd ons krachtig tegen negatieve energie en invloeden. Het voelt als een soort harnas die om ons heen zit.
De energie is afkomstig uit een hogere dimensie en voelt daarom heel anders maar wel heel krachtig.


Alribru - 52  - hooi koorts

Deze energie healt en verzacht de klachten door hooi-koorts. Het opent de ademhalingswegen en geeft meer lucht.


Alribru - 53  - spirituele bevrijding

Deze energie helpt degenen die problemen ondervinden in hun spirituele groei en hierdoor emotioneel van slag raken. Spiritueel groeien gaat niet altijd van een leie dakje, want je moet ook emotioneel groeien en dat gaat niet iedereen makkelijk af. Emotionele of traumatisch gebeurtenissen kunnen mensen letterlijk op slot gooien en komt men niet meer verder. Een mooie ondersteunende en blokkade opheffende energie.


Alribru - 54  - griep

Deze energie verzacht de griepverschijnselen en versterkt onze weerstand waardoor men snel opknapt.


Alribru - 55  - keel-ontsteking

Deze energie werkt meteen op de keel in. Voor een collega in het leven geroepen die hier last van had. Die voelde meteen druk op de adamsappel.


Alribru - 56  - keel-chakra

Een helende energie die de keelchakra healt en opnieuw in balans brengt.


Alribru - 57  - communicatie

Een krachtige en fijne energie. Structureerd je gedachtes en plannen.


Alribru - 58  - doorbloeding

Deze energie werkt positief op je doorbloeding van je lichaam en ruimt ook energetische banden op die een negatieve invloed hierop uitoefenen.


Alribru - 59  - gidsen

Deze energie versterkt het contact met je gidsen. Het versterkt de energetische band die iedereen heeft met zijn gidsen. Bij het testen door verschillende mediums ervaardde men aanwezigheid van de gidsen alsof ze dicht bij hun stonden.


Alribru - 60  - hartchakra

Een helende energie die de hartchakra healt en opnieuw in balans brengt.


Alribru - 61  - hormoon balans

Brengt ons hormoon huishouding weer in balans. Een fijne healingsenergie.


Alribru - 62  - algemene weerstand

Deze energie werkt positief op de weerstand van je lichaam. Versterkt en healt.


Alribru - 63  - pentagram

Sterke eenheidsenergie. Versterkt andere energieeen en geeft meer ego. Hierdoor het best voor zwakkere personen die teveel geven ten koste van hunzelf.


Alribru - 64  - Stonehenge

De energie van dit krachtplek is in de hanger aanwezig. Het voelt als een bijzondere oerkracht maar is wel heel ontspannend. Verder weet ik nog niet wat je er precies mee kan doen.


Alribru - 65  - Lourdes

Ook deze plek is een krachtplek van positieve energie en deze energie is dus ook aanwezig in deze hanger. Het voelt fijn, vredig, vroom, werkt tegen verslavingen, het maakt je tevreden en bescheiden.


Alribru - 66  - shambhala

De energie van Shambhala in een hanger. Voelt ontspannend, rustgevend, alles is goed en alles mag. Het werkt healend. Het is niet een inwijding of zo.


Alribru - 67  - witte broederschap

De energie voelt sterk, krachtig, breng je tot jezelf en is vredig.


Alribru - 68  - 5e dimensie energie

Dit zet je in één been in de volgende dimensie waar we nu naar toe groeien, voor spirituele groei.


Alribru - 69  - Nerja

Deze plek is favoriet van een collega-medium want volgens haar voelt het daar heel goed en fijn. Ze gaat daar vaak op vakantie.
De energie heb ik dus in deze hanger mogen doen. Het maakt je vrolijk, maak het hoofd leeg, helder, voelt als een koele energie en maak je vredig.


Alribru - 70  - eerste straal

Deze energie voelt krachtig, geeft licht en kracht


Alribru - 71  - tweede straal

Deze energie voelt krachtig en zacht en is milder als de eerste straal.


Alribru - 72  - derde straal

Deze energie voelt warm en vreugdevol. Berustend, het is ok, ego hoeft geen doel te hebben.


Alribru - 73  - vierde straal

Deze energie maakt je blij, maak je niet druk, niet moeilijk doen.


Alribru - 74  - vijfde straal

Deze energie voelt vredig, liefdevol en zacht.


Alribru - 75  - zesde straal

Deze energie werkt sterk op je paranormale gaves.


Alribru - 76  - zevende straal

Deze energie voelt luchtig en heeft een positieve invloed op contact met onze gidsen.


Alribru - 77  - achtste straal

Dit is de energie waar we naar toe groeien. Voor sommigen al weggelegd die met spiritueel energiewerk bezig zijn. Het opent onze kruinchakra en lijkt alsof je hoofd verder open gaat. Bevat een hogere trilling en is bedoeld voor degenen die hier al klaar voor zijn.


Alribru - 78  - oerkracht

Dit is een hele krachtige energie. Het activeert onze oerkracht op alle chakra's. Maakt je zelfbewust en versterkt je als mens. Je angsten verdwijnen en het laad je op. Geeft kracht om verder te gaan. Voelt heel positief en is vooral een flinke steun voor degenen die uit balans zijn of zich zwak voelen.


Alribru - 79 - verjonging

Door een collega in het leven geroepen. Je voelt je inderdaad jonger door deze energie en hoe het verder werkt, tja. Alleen maar positief dus.


Alribru - 80 - nicotine afkickverschijnselen

Ondersteund bij het stoppen van roken. Verzacht de verschijnselen van nicotine verslaving.


Alribru - 81 - Goddelijk bewustzijn

Verhoogt je spirituele bewustzijn


Alribru - 82 - chloresterol

Ondersteund als je chloresterol te hoog is. Gebruik altijd in overleg met je huisarts, is geen vervanger van geneesmiddelen.


Alribru - 83 - bloedvaten

Ondersteund het herstel en heeft een positief effect op je bloedvatenstelsel


Alribru - 84 - cellen zuiveraar

Zuivert cellen en micro-organismen van negatieve energie waardoor healingen een positiever effect hebben


Alribru - 85 - zuiveraar

Deze energie zuivert op alle niveau's en op alle mogelijke manieren


Alribru - 86 - oxytocine

Deze energie heeft het effect van het oxytocine hormoon. Het maakt je blijer, geeft een opgeruimd gevoel, verhoogt je charasma en je wordt meer zelfverzekerd.


Alribru - 87 - Spaanse vlieg

Heel bijzondere energie, het wekt je lustgevoelens op.


Alribru - 88 - neerslachtigheid

Ondersteunend bij depressiviteit en neerslachtigheid


Alribru - 89 - rozewortel

Deze energie versterkt je eigen energie op zowel lichamelijk als geestelijk niveau


Alribru - 90 - royal jelly

Deze energie ondersteunt je weerstand, werkt tegen ouderdom.


Alribru - 91 - albizzia

Maakt je relaxed, blij en vermindert stres


Alribru - 92 - bijnieren

Healt je bijnieren bij stress situaties omdat deze organen het meest te lijden bij stress.


Alribru - 93 - dura mater

Deze energie healt en werkt positief op je hersenvlies, de dura mater, wat weer gevolgen kan hebben voor lichamelijke klachten.


Alribru - 94 - androstenone

Verhoogt je ALPHA gehalte en uitstraling


Alribru - 95 - androstenol

Verhoogd het gevoel van passie en acceptatie bij de ander


Alribru - 96 - androsterone

Verhoogd de sexuele belevingen en lust


Alribru - 97 - androstedienone

Verhoogd de aantrekkingskracht van vrouwen, vaginaal vocht effect


Alribru - 98 - Manuka

Deze energie werkt goed tegen athrose, ontstekingen en ouderdomverschijnselen.


Alribru - 99 - ADD

Verbeterd je concentratievermogen