De Witte Broederschap is een collectief van hogere lichtwezens die uitverkoren zijn om de mensheid te begeleiden naar het Aquarius tijdperk. Het zijn gidsen van de mensheid. Ze beheren de energieën van de kosmos en begeleiden ons in het lichtwerk en proberen ons met hun inzichten te leren groeien naar spirituele hoogtes. De Witte Broederschap onderhoud al heel lang met de mensheid contacten en er is veel informatie aan ons doorgeven. De leden van de Witte Broederschap hebben ook als mens op aarde rondgelopen voordat ze opstegen naar het hogere doel die zij nu mogen vervullen. Ze proberen al eerder de mensheid te bewegen om meer samen te werken maar hun pogingen stranden telkens op de mensen die de macht en materie willen blijven behouden. In dit collectief zijn bekende namen aanwezig zoals Christus, Boeddha, Kwan Yin, Saint Germain, etc.
De Alribru-methode wordt vanuit de Witte Broederschap actief ondersteund door Kwan Yin en Melchezedek.

Ik heb Kwan Yin mogen aanschouwen bij het uittesten van de energieeen en ook klanten die met deze methode worden behandeld mochten haar aanschouwen.
De bedoeling is deze methode verder te ontwikkelen en ter beschikking stellen aan alle lichtwerkers zodat er ook op aarde weer veel positieve energie mag komen.