We hebben al heel veel met de energieeen geexperimenteerd en hier wat bijzondere mogelijkheden en bijzonderheden :

 

Deze bergkristal is letterlijk gaan barsten door de kosmische energieën die ik met de Alribru-methode heb gecreëerd. Het was te krachtig voor deze steen om deze energie vast te houden. Bij de eerste experimenten gebruikte ik eerste edelstenen en mineralen maar dat werkte dus niet. Glas als materiaal geeft de energie goed door en metaal is een betere geleider, maar dat genereert heel veel energie.

 

Ik gebruik regelmatig orgonen pyramides. Deze trekken negatieve energie aan en zetten deze om in positieve energie. Door dat de kristallen onder druk staan door de hars geven zij veel positieve energie af. Het zijn eigenlijk een soort kristal versterkers.
Door een schijfje met aluminium folie te wikkelen kan je daar energie opzetten en onder een orgonen pyramide zetten. Deze trekt ook de energie aan en versterkt deze en straalt het uit.

 

Deze metalen schaal straalt de energie uit die ik gecreëerd heb en die het doel heeft om alle schadelijke stoffen in voedingswaren te neutraliseren en hiervoor positieve levensenergie terug te geven. Alles wat je dus in die schaal doet wordt ontdaan van alle negativiteit en ongezonde ingredienten.
Snoep smaakt beduidelijk minder zoet en smaakt milder. Een pittige Chorizo worst smaakte milder en zachter en niet meer zo scherp. Sigaretten smaken ook heel anders en zachter. Je kan het bijna voor alle voedingswaren gebruiken. Deze energie heet de etenswaren vitalisator energie.

 

Dit is een ander experiment. Het glas en houder van deze buitenkandelaar zijn in een energie omgezet en daarbinnen plaats ik een orgonen pyramide. Deze straalt de energie nog sterker uit.

 Hieronder een pan met de nodige energieën erin voor de cliënt die behandeld wordt. De pan straalt zoveel energie uit dat iemand letterlijk bestraald wordt. Het is ook de energie in sterkte aan te passen indien het teveel wordt. Een aangepaste energie kan ook onder de bed van de cliënt geplaatst worden zodat deze tijdens de slaap geheald wordt. Ook is deze stoel geschikt om te mediteren als je in de pan energie doet die je helpt met ontspannen en mediteren.

 


Dit is mijn altaar met diverse energie objecten. De plaatjes zijn allemaal van energie voorzien en stralen dit ook uit. Hier voel je dus hogere energieën van lichtwezens en engelen.

 

Drie schalen met verschillende energie. Dit is echt een energiebooster. De energie wordt ook nog weerkaatst en straalt in het rond.

 


Planten groeien beter en worden stevig met behulp van ingestraald water of een stukje folie met energie onder de pot. Met de Alribru methode heb je diverse energieën tot je beschikking wat goed is voor planten.