Nieuwe ervaringen en ontdekkingen op energie- en healinggebied zijn op dit moment aan de orde van de dag. Als je daarvoor open durft te stellen en beseft dat er meer is dan wat je tot nu toe geleerd en ervaren hebt, dan besef je dat er geen eind komt aan de mogelijkheden op het gebied van energie. Je mag genieten van wat er mogelijk is. Besef goed dat alles energie is. Niet zozeer alleen energie, maar ook de intentie is belangrijk. Belangrijkste onderdeel van energie waarmee we werken is liefde. Voeg liefde toe aan wat je doet en de energie krijgt meer inhoud. Energie bestaat niet alleen uit kracht, maar ook intentie, liefde, geeft de energie een doel, leven en kleur. Energie krijgt hierdoor een bestemming en zo creëeren we nieuwe leven in ons bestaan.


Ik ben bij Philip Varekamp in Rotterdam op bezoek geweest. Hij heeft een winkel in orgonen produkten en ik heb daar ook het nodige gekocht omdat ik ze mooi vind en omdat bijzondere energieprodukten zijn. Ik heb met Philip de nodige ervaringen uitgewisseld en hij is ook bekend met de Alribru-methode. Hij maakt echte kunstwerken van zijn creaties en wil ook dat het voor iedereen betaalbaar is. Hij is ook op sommige parabeurzen aanwezig. Ondertussen hebben al veel van mijn klanten de weg naar zijn winkel en webshop gevonden. Orgonen energie is een mooie aanvulling op de energie in je huis.

 Zijn website is : www.orgone-giftshop.nl

Ik bezocht recent ook Francis Hagen in Zutphen die ook organite producten maakt. Een heel gepassioneerde vrouw die heel veel weet over energieën en ze ook ziet en voelt. Het huis ziet donker uit maar voelt zo licht van de energie wat daar allemaal aanwezig is. De producten van haar zijn net weer anders dan die van Philip maar ook heel mooi en zuiver. Ik heb bij haar een chembuster gekocht. Dat is een energiebooster die een bereik heeft van 27 km (!) en ondertussen een kracht uitstraalt van 130.000 op de schaal van Bovis. Hier moet je even aan wennen want je krijgt toch wel even hoofdpijn van zoveel energie. Francis is een hele aardige vrouw en daar kom ik zeker nog vaker op bezoek. Ik kreeg van haar nog wat leuke energie attributen mee en een hele kleine mini organite pyramide. Deze heeft ondanks de kleine afmetingen een enorm bereik.
Haar website met haar produkten is : http://francishagen.123website.nl

 

Ik heb een glas met andere energie naast de chembuster gezet en deze energie wordt vrijwel direct door het hele huis uitgestraald, zo krachtig werkt het.


 

Van Francis kreeg ik ook klein kaartje die je in je portemonnee moest doen. Het neutraliseert negatieve energie en vooral op ons geld zit een hele beladenheid. Toen ik dat kaartje in de portemonnee deed voelde ik niet lang daarna een hele koelende energie uitstralen. Dit is bijzonder krachtig. Ik was verbaasd over dit effect en het geld wordt meteen gezuiverd. Ik kreeg nog meer kaartjes mee en die zijn voor allerlei zuiverende werkingen bruikbaar. Deze Indiase energiesysteem is bekend als Sanathana Sai Sanjeevinis of korter als Sanjeevinis. Het gehele systeem is gratis en de website is : www.saisanjeevini.org

Print de kaartjes uit en zet ze een tijdje onder een glas met water en je creëert bijzondere krachtige elixers en remedies voor allerlei ziektes en aandoeningen.De neutralisator kaartje kan je dus in je portemonnee doen waardoor het je geld zuivert. Maar plak deze met de geprinte kant op de muur richting je lastige buren (als je die hebt) en je hebt er geen last meer van (tip van Francis Hagen). Je kan ze ook natuurlijk gebruiken om andere negatieve invloeden buiten de deur te houden of andere negatieve energieën onschadelijk te maken.  Plaats ze in de hoeken van je huis om negatieve energie buiten de deur te houden.
Wees creatief en gebruik het. De grootte van het kaartje heeft geen invloed op de kracht van de energie.

========================================

Met de Alribru-methode definieren en creëeren we energie die in de kosmos beschikbaar is. Ik ontdek steeds meer bijzondere en krachtige energieën die we mogen gebruiken. Sommige bestaan gewoon en worden door mij herontdekt. Omdat alles rechtstreeks uit de bron komt is de energie met de Alribru-methode altijd zuiver en krachtig. Dit is een bijzondere eigenschap waarmee ik telkens opnieuw geconfronteerd wordt en ook degenen die het inmiddels gebruiken of als testpersoon mee doen ervaren dit gegeven. We zijn nog steeds niet klaar met ontdekken en het kost al genoeg tijd om datgene wat bekend is te documenteren. 

Inmiddels heb ik Level 2 geïntroduceerd voor de komende workshops. Het bijzondere van Level 2 is dat je nu ook als healer energie kan doorgeven met je handen. Ik heb van diverse healing en energiesystemen de energie opgeroepen en het werkt zonder problemen. Omdat je in de Alribru-methode elke keer opnieuw wordt afgestemd op de bron van de energie, is de kracht en sterkte van de doorgegeven energie heel groot. Je voelt het letterlijk uit je handen stralen en dan overdrijf ik niet. Je kan elke graad of level van de energiebron aanspreken en zelfs daarover heen gaan naar hogere levels totdat je het zelf niet meer aankan. Hoe hoger de level hoe krachtiger, maar het kan ook voor jou weer teveel zijn waardoor je hoofdpijn krijgt, dus het is goed even aftasten en opbouwen wat je kan. Bovendien moet je ook uitkijken dat je je cliënt overvoert met teveel energie. Inmiddels zijn er 62 graden/levels van energiesystemen aan Level 2 toegevoegd om te gebruiken, maar in principe kan je elke energie doorgeven.

Voor Level 1 heb ik inmiddels meer dan 300 soorten energieën gedefinieerd die op diverse manieren te gebruiken zijn en er komen wekelijks nieuwe bij.

========================================

In Level 2 is de mogelijkheid bijgekomen om zelf inwijdingen te maken en weer door te geven. Je kan zo elke energie weer een vorm geven om het door te geven. Ik beschrijf de stappen hoe je zoiets definieert. Daarnaast kan je ook jezelf in laten wijden in elke energie welke je wilt gebruiken. Ook hier geldt, energie is universeel en voor iedereen.

========================================

 

Bestrijden van electro-smog van een electra-verdeelstation met de Alribru-methode

Een klant ergens in Overijssel woont vlakbij een electra verdeelstation en heeft veel last van hoofdpijnen en de klachten van de krachtige energie pulsen die door het huis gaan. Ze wonen ongeveer 30 meter van de electra af. Als je daar staat voel je de sterke pulsen door je heen gaan en je krijgt vrij snel hoofdpijn. Dit voelt dus niet helemaal goed.

Met de Alribru-methode is al een energie gedefinieerd tegen electro-smog en deze wordt in versterkende vorm toegepast om de gehele electra in te kapselen en te omsluiten om de straling tegen te houden. Ook het huis zelf krijgt extra bescherming en je voelt daarna al snel de hoofdpijn verdwijnen. Na een aantal weken krijg ik een positief bericht van de klant :

 

Hoi Alex,

Ik heb even gewacht met reageren omdat we wilden afwachten hoe de energie na jouw komst zou blijven……….

Voor ons voelt de energie een stuk minder zwaar; geen drukkend gevoel meer in ons hoofd. Het gebruik van Paracetamol is aanzienlijk verminderd!!
Verder slaap ik een stuk beter/vaster. Ik draai veel nachtdiensten en het slapen overdag was de laatste jaren een probleem aan het worden. Korte slaapjes waardoor ik na een paar nachten erg moe was.
Opvallend is nu dat ik zeker 5 uur achter elkaar vast slaap overdag wat een hele verbetering is. Ook sta ik ‘ s morgens met aanzienlijk minder pijn in m’n gewrichten op.

Kortom; ons woonplezier is toegenomen en lichamelijke klachten zijn verminderd.
We zouden het prettig vinden als je over een tijdje nog eens langs zou willen komen. Om de behandeling te herhalen of laatste restjes te transformeren. Misschien vind je het zelf ook prettig omdat deze plek toch een aardige uitdaging leek en je het proces zelf ook zo kunt volgen……..

We hebben je bezoek als erg prettig en integer ervaren.

Met vriendelijke groet,

A.J.

========================================

 

Er zijn afgelopen weekend drie hangers uitgedeeld met energieën die ondersteunen bij de ziekte kanker en tumoren. Het is nu afwachten hoe dit gaat werken en of het verbetering brengt en de klachten verminderen. Degene die de hangers kreeg voelde de kracht van de energie die de hangers uitstraalden.

========================================