Ik ben in het spirituele werk terechtgekomen na eerst jaren met mezelf bezig te zijn. Ik ben in de jaren zestig geboren als nieuwetijdskind. Heel bewust van zijn bestaan en vooral heel wijs. Naar mate ik ouder werd had ik te maken met de negatieve kant van mijn gevoeligheid wat leidde tot spanningen en het ongrijpbare wat ik maar niet kon verklaren. Toen ik in september 2001 werd behandeld door de Apeldoornse magnetiseur Harry Streppel ging er soort last van me af. In de dagen daarna merkte ik dat heel gevoelig was. Na een huiszuivering kreeg ik meteen te maken met mijn gidsen en werd ik overdonderd door hun witte verschijning in mijn huis. Daarna ging het vrij snel met mijn kennis. Ik las boeken over gidsen en het paranormale en bezocht paranormale avonden.
In 2002 begon ik met Reiki en ik ging verder met Shambhala, Irisi Ki en Magnified Healing. Ik zocht toen al naar een makkelijker healingsysteem en verwonderde me weleens hoe het in bepaalde healingen er aan toe ging. In 2008 ging ik met een aantal healers op een forum aan het werk om energie-systemen met elkaar uit te wisselen en ook aan het werk te gaan met afstandsinwijdingen. Het was een leerzaam proces om met diverse soorten energieën aan het werk te gaan. Begin 2009 begon ik met een collega paranormale/spirituele beurzen te organiseren maar het eindigde alleen maar in negativiteit en daar wilde ik niet bij horen.
In 2009 ging ik zelfstandig verder en heel langzaam maar zeker begon het te lopen. Mijn hulp werd vooral ingeroepen om huizen te zuiveren van entiteiten. Dit begon een grote vlucht aan te nemen waarbij ik ondertussen in 3 jaar tijd bijna 1.000 huizen heb mogen doen. Tijdens dit werk kreeg ik vooral te maken met gevoelige mensen. Ik ontwikkelde een gidsen/engelen healing en daar gebeurde bijzondere dingen. Ik kreeg ook te maken met veel negatieve energie en het was weer een uitdaging om dit eigen te maken.
Tijdens een huisbezoek op 29 januari 2012 kwam ik in aanraking met de Ormus energie. Het was bijzonder omdat ik het zelf definieerde. 2 dagen later, op 31 januari 2012, kwam ik bij een klant die heel veel last had van negatieve energie. Deze klant was ook gevoelig en daar heb ik samen met hun zitten experimenteren met energie om hun bedrijf te beschermen. Zo begon de Alribru-methode. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en kan ik constateren dat er een echt energie en healingsysteem aan het ontstaan is met een potentie wat ik niet eerder heb mogen ervaren. De eerste beoefenaars zijn ondertussen ingewerkt en ook zij ervaren de kracht, eenvoud en zuiverheid van het systeem.

Mijn uitgebreide kennis op gebied van de medische wereld, kruiden, edelstenen, healing en energie, wetenschap, spiritualiteit, paranormaal, natuur, dierenwereld, psychologie en andere interesses worden nu gebruikt in de Alribru-methode.

Dit is in een notedop mijn levensverhaal. Meer op mijn spirituele website : www.energy-healer.nl


Alex Bruinsma
Ontwikkelaar van de Alribru-methode
 

Alex Bruinsma