Op dit moment worden enkele naaste healers/therapeuten/mediums ingewerkt om met deze methode aan het werk te gaan. Deze methode is nog in ontwikkelfase voordat het definitief verder wordt verdeeld. Op dit moment is het al op zich een complete healing en energiesysteem maar de praktijk moet nog uitwijzen of de handleiding volledig is en er worden nog praktijkvoorbeelden toegevoegd. Ondertussen komen er ook steeds meer energieën bij die door mij ontdekt zijn en door de andere gebruikers gedefinieerd worden en vinden er bijzondere healingen en zuiveringen plaats. In de komende tijd zal uitwijzen of deze methode nog verder gaat groeien of dat we nu volledig zijn.
Degenen die de Alribru-methode toepassen noemen we een Alribru-Exchanger i.p.v. healer. We wisselen namelijk altijd energie met elkaar uit, dus daarom deze benaming die door twee collega's werd bedacht. Op dit moment zijn er 18 Alribru-Exchangers actief en ingewerkt of kunnen met deze methode werken (Alex, Leanne, Philip, Leo, Eric, Monique, Marij, Piet, Franklin, Carin, Herma, Francis, Jose, Helen, Laura, Marijke, Sim, Roos). Het mooie is dat iedereen er op zijn eigen manier mee bezig is. Dit deel van de Alribru-methode is door mij inmiddels bestempeld als Level 1 aangezien de ontwikkelingen zo snel gaan. Voor Level 1 zijn inmiddels zo'n 300 unieke energieën gedefinieerd.

 

Alribru Exchanger - Level 1 geeft de gebruikers de mogelijkheid om zelf energie te definieren en meteen te gebruiken. De energie komt rechtstreeks uit de bron en is zuiver en krachtig en er zit geen tussenpersoon als healer tussen. De meeste energieën kan je ook op voorwerpen zetten. Creëer eigen energie antennes, bron antennes, visualisaties met energie. Er zijn 12 visualisatie vormen die invloed hebben op de energie straling. Krachtige transplantaties zijn mogelijk waardoor je ook van binnenuit healt. Maak je eigen energie elixers of remedies. Werk meteen op alle bindingen. Maak gebruik van herstelprogramma's, buitenaardse energieën. Maak gebruik van kennis van edelstenen, mineralen, kruiden, planten, mantra's, yantra's etc. etc. Heal mensen, dieren en planten.

Voor Level 1 zijn al veel energieën gecreëerd : Healend en ondersteunend, beschermend en versterkend, oplossend en bindend, spiritueel en meditatief, orgonen en tachyon, kruiden, edelstenen en buitenaards. In totaal meer als 300 soorten al beschikbaar.

Alribru Exchanger - Level 2 geeft de gebruikers ook de mogelijkheid om als healer aan het werk te gaan door met hun handen energie door te geven. Ik heb de mogelijkheid ontdekt waardoor je ook heel eenvoudig op healende energieën afgestemd kan worden en deze worden krachtig met je handen doorgegeven. Ik heb ondertussen nog meer bijzondere healende energieën mogen ontdekken maar men kan ook gebruik maken van alle andere bekende energieën die bekend zijn, zonder dat je daarvoor ingewijd hoeft te worden. Energie is universeel dus hier is dat ook van toepassing. Er zijn op dit moment ongeveer 70 soorten energielevels al uitgetest.
Als de energie die je gedefinieerd hebt ook goed te gebruiken als aparte healingsenergie dan kan je ook deze definiëren als een aparte inwijding. In Level 2 leer je ook je eigen healingssysteem met inwijding te definieren en te gebruiken om anderen in te wijden.
Hiervoor zijn ook een aantal praktijkvoorbeelden opgesteld hoe je dit moet aanpakken.

Verder kan je ook jezelf inwijden in elke healing en energiesysteem wat op aarde bekend is, want energie is universeel en dat geldt ook voor inwijdingen. Deze methode leer je ook in workshop Level 2. Deze energie is wel zachter en minder krachtig als de methode om direct op de energie af te stemmen.

De energieën die met de Alribru-methode af te stemmen zijn : 

 

Original Usui Reiki

Reconnective Healing - level 1

Reconnective Healing - level 2

Reconnective Healing - level 3

Reconnective Healing - level 4

Reconnective Healing - level 5 t/m 13

Irisi Ki - master level

Shamballa multi-dimensional healer basic healer

Shamballa multi-dimensional healer basic teacher

Shamballa multi-dimensional healer 13 dimensional master healer

Shamballa multi-dimensional healer 13 dimensional master teacher

White Time healing - level 1

White Time healing - level 2

White Time healing - level 3

White Time healing - level 4

White Time healing - level 5 t/m 20

Pranic healing

Magnified Healing - level 1

Magnified Healing - level 3

Magnified Healing - level 3 teacher

Magnified Healing - level 4

Magnified Healing - level 5

Magnified Healing - level 6  (maximaal wat een mens aan kan)

Tera Mai master

Bruno Groening healing - level 1

Bruno Groening healing - level 2 - sterker

Bruno Groening healing - level 3 - sterker

Bruno Groening healing - master level

Arcturians Reconnective Healing - level 1

Arcturians Reconnective Healing - level 2

Arcturians Reconnective Healing - level 3

Arcturians Reconnective Healing - level 4

Arcturians Reconnective Healing - level 5

Touch of Matrix energie - level 1

Touch of Matrix energie - level 2 - wordt sterker en je voelt het overal

Arcturians Reiki

Arcturians Shambhala

Arcturians Magnified Healing - level 1

Arcturians Magnified Healing - level 2

Arcturians Magnified Healing - level 3

Light force healing - level 1

Light force healing - level 2, sterker en meer aanwezig

Blauwe Punt energie - level 1

Blauwe Punt energie - level 2

Blauwe Punt energie - level 3 versterkt alleen

Arcturians Blauwe Punt energie

Cosmic Container 2012 energie

Merlin Trinity healing - level 1

Merlin Trinity healing - level 2

Merlin Trinity healing - level 3 heel sterk

Consciousness Energy Healing

Lightarian Reiki - level 1

Lightarian Reiki - level 2

Lightarian Reiki - level 3

Lightarian Reiki - level 4

Karuna Ki energie

Angel Reiki systeem

Kundalini Reiki 2012

Christus energie

Gold Reiki

Chios Healing energie

etc .... in principe kan je op alle energieën afgestemd zijn en rechtstreeks gebruiken

 

Let op ! Het gaat puur om de energie die met deze bekende healingsystemen op aarde bekend zijn en gebruikt wordt. Het gaat niet om het healingsysteem zelf of de originele inwijdingen. De Alribru-methode opent de mogelijkheid om je ook met dezelfde energieën te gaan werken zonder dat je een workshop of inwijding daarvoor gehad hebt op de methode die de Alribru-methode beschrijft. Methodiek, manier van werken en de kennis/theorie welke door de originele healingsystemen worden ondersteunt, worden niet door de Alribru-methode gebruikt want de Alribru-Exchanger gebruikt een algemene of eigen manier van werken en kan daaruit kiezen welke energie gebruikt mag worden. De energieën via de Alribru-methode zijn ook veel zuiverder en krachtiger omdat die op een andere manier worden afgestemd. Een aantal healingsystemen zijn origineel en horen puur bij de Alribru-methode. 

Bij het testen zijn we ook verder gegaan met de kracht van de energie. Er bestaan zelfs hogere levels van bestaande healingenergieën die nog krachtiger zijn maar ook toebehoren aan degenen die ermee kunnen werken. De Alribru-methode overstijgt de bestaande levels maar is niet voor iedereen geschikt. Het is behoorlijk krachtig en daar moet je goed afgestemd voor zijn. 

 

Verder gaan we in Level-2 ook verder in het energiewerk. We creeëren ook taken waardoor je energie kan sturen en opdrachten kan geven om aan te geven wat het moet doen,  de auralagen behandelen, Nieuwetijdskinderen behandelen, zielsdelen healen, gidsen/engelen healing, jezelf afschermen, healing met foto's / naam, non-objectieve voorwerpen, werken met de Christus-energie.

 

Alribru Exchanger - Level 3 - In deze workshop worden praktijkvoorbeelden beschreven hoe bepaalde ziektes te behandelen, de spirituele achtergrond van ziektes, en diverse voorbeelden van gebruik van de Alribru-methode in de praktijk, wat kan je met energie doen, etc, verder zijn er ook (nieuwe) symbolen toegevoegd die je op diverse manieren mag gebruiken, het definieren van energieën op een hogere niveau, werken met God, etc.